Workshop Erasmus+, trieda 8.A

vložené 02. 07. 2024 o 12:43

Pondelok 24. júna 2024 sme sa zúčastnili posledného tohtoročného  workshopu v rámci projektu Erasmus+ v spolupráci s o.z. TeCeMko, Trenčín. Toto stretnutie bolo nezvyčajne zážitkové.

Ráno sme sa stretli na lodenici v Trenčíne. Spolu s pani Zuzanou Ševčíkovou sme si na začiatok urobili pár spoločných aktivít. Témou bola dôvera k ostatným. Tieto aktivity nám  mali ukázať dôležitosť dôvery medzi nami, ale aj  v spoločnosti. Taktiež nás mali pripraviť na našu ďalšiu dobrodružnú aktivitu. Tou boli dračie lode. Aby sme uspeli a prešli na lodi okruh na Váhu, museli sme spolupracovať ako kolektív. Do rytmu bubnu, za ktorým sedela pani Zuzka, sme pádlovali plnou silou vpred všetci naraz. Spoločnou silou sme to zvládli, užili sme si výhľad na prírodu popri Váhu a zábavu spojenú s celou touto aktivitou. Po náročnej misii nás Zuzka  odmenila zmrzlinou na Mierovom námestí a odpočinkom v Trenčíne pod Brezinou.

Už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutia spolu s pani Zuzanou Ševčíkovou v ďalšom školskom roku 2024/25, už ako deviataci.

Jesenné prázdniny 2024
o 7 dní 6 hodín
začínajú sa 29. októbra

Učitelské maily

horna súča zelená škola

zelená škola

Copyright © ZŠ s MŠ Michala Rešetku Horná Súča 2012-2024 | Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga